E.I.V.S - Elektrische installaties Van Schil

Contacteer ons!

Haal de zon letterlijk altijd in huis en doe er uw voordeel mee!

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen zijn en blijven een goede investering voor energiezuinig wonen. Er zijn nog steeds fiscale voordelen aan verbonden. Het verlaagt de energiefactuur en het is goed voor het milieu.

Zet dus de stap naar zonnepanelen in uw energievoorziening. E.I.V.S verzorgt kwaliteitsvolle installaties van zonnepanelen op hellende, zadel- en platte dakenin regio Herentals.

Wij plaatsen zowel geraamde, ongeraamde of volledig in de dakbedekking geïntegreerde zonnepanelen.

Welke zonnepanelen laten plaatsen?

Welke en hoeveel zonnepanelen u moet kiezen, hangt in grote mate af van uw energiebehoeften in uw woning. Indien u de benodigde kW uur energieverbruik van uw woning niet kent, maakt E.I.V.S graag een simulatie met berekening voor u tijdens een studie. Op die manier brengen we samen in kaart wat mogelijk is voor u. Wanneer we een idee hebben van welke capaciteit u nodig heeft om volledig aan uw energiebehoefte te voldoen, krijgt u bijkomende info inzake het plaatsen van de panelen, de kostprijs van het hele systeem en de installatiekosten. Prijzen van zonnepanelen kunnen onderling sterk variëren, afhankelijk van het gewenste rendement, gebruikte componenten en de gevraagde afwerking. Bovendien is niet elk type dak geschikt voor dezelfde installatie, etc.

Wenst u een algemene prijsindicatie of een meer gedetailleerde offerte, afgestemd op uw energiebehoeften en dakconstructie? Neem dan zeker contact op met E.I.V.S. Wij plaatsen zonnepanelen in regio Herentals.

Clikc+